Hama Midi Presentförpackning 7950 Disney Hitta Dory

kr 187

Köp Från Rito.se

 

Beskrivning

On The Box har sökt på internet och hittat Hama Midi Presentförpackning 7950 Disney Hitta Dory i kategorin
Hama > Kreativ / DIY > Rörpärlor, Pixelpärlor & Pärlplattor > Hama Pärlor > Hama Midi Pärlor & Pärlplattor > Hama Midi Presentask > 2 500 – 5 000 Pärlor i webbshoppen Rito.se. Hama Midi Gift Box 7950 Disney Finding Dory är för alla som älskar karaktärerna från Finding Dory-filmen. Och om du också älskar att göra pärlor eller bara vara kreativ, då är Hama Midi Gift Box 7950 Disney Finding Dory ett set för dig. Den här presentboxen innehåller allt du behöver för att göra 3 vackra pärlblad som föreställer 3 av karaktärerna från filmen. På designarket i lådan hittar du mönster av Nemo, Dory och Hank. Häng upp dem i ditt fönster eller på din vägg och föreställ dig att du är under havet med de roliga fiskarna och havsvarelserna.

I Hama Midi Gift Box 7950 Disney Finding Dory får du inte bara mönster för de 3 figurerna, utan även 2 monteringsark och 4000 pärlor, så att du kan komma igång direkt. Det stora antalet pärlor innebär att du kan göra alla figurer. De två monteringsplattorna måste klickas ihop så att mönstren kan finnas där. Men då kan du också placera mönstret under de genomskinliga plattorna och enkelt följa mönstret genom att placera pärlor på rätt färger från mönstret. Detta gör det enkelt att göra mer komplicerade mönster. Du får också instruktioner och ett strykblad så att du kan stryka dina pärlplattor så att de är redo att dekorera.

Hama Midi Gift Box 7950 Disney Finding Dory är en box som innehåller allt du behöver för att göra mönstren på boxen. Det finns pärlor, en pinnplatta, designblad, instruktioner och strykpapper. Det betyder att du inte behöver köpa något annat för att komma igång med dessa vackra mönster. Detta gör lådan till en bra startprodukt för alla som vill se om pärlhantverk är något för dig och din familj. Hama Midi Gift Box 7950 Disney Finding Dory är också en perfekt present för både barn och vuxna, eftersom du inte behöver veta om mottagaren redan har de saker de behöver. Allt du behöver göra är att hitta den rätta designen från vårt breda utbud av presentaskar, som du hittar här.

Passar barn från 5 år och uppåt.

Specifikationer

Hama Midi presentförpackning 7950 Disney Finding Dory
Storlek: Midi-rörpärlor 5,0 mm Ø
Användning: kan strykas eller sys
Innehåll: ca 4 000 pärlor, 2 monteringsplattor, designblad, instruktioner och strykpapper.
Åldersgräns: från 5 år
Dessa pärlor är CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller EU:s lagstiftning och lagstadgade krav på produktkvalitet och har bedömts och testats innan de släppts ut på marknaden.

Features:
Labelling: CE marking

Hama Midi Presentförpackning 7950 Disney Hitta Dory.
Produktid: 028178079505
Bästa pris: 187.38 SEK